Om oss

Overseas Logistics er et internasjonalt spedisjonsselskap innen fly, sjø og togfrakt i tillegg til fortollingstjenester med kontor på Gardermoen. 

Selskapet ble etablert i 2004 under navnet Prime Cargo i Vestby med danske eiere. Frem til 2008 var veitransport og lager selskapets kjernevirksomhet, samme år ble avdeling på Gardermoen strategisk åpnet med fly og sjøfrakt tjenester. Etter noen magre år trakk de danske eierne seg ut, og eierskapet ble overdratt til norske hender i 2013. Dagens eiere SRG Holding med hovedkontor i Tananger utenfor Stavanger kjøpte selskapet 1.januar 2016. Vinteren 2021 bestemte våre eiere for å gjøre ett strategisk veivalg for Prime Cargo ved å skille virksomheten på Vestby og Gardermoen i to selvstendige selskaper med økt fokus på sine kjernevirksomheter. 1. juni 2021 skifter vår avdeling på Gardermoen navn til Overseas Logistics AS, med de samme gode menneskene og gode service som tidligere innen fly, sjø og togfrakt. Avdelingen med lager, 3PL og veitransport i det 44.000kvm store bygget i Vestby fortsetter å utvikle sine tjenester og muligheter som Prime Cargo AS.

I Overseas Logistics er vi opptatt av å levere høy kvalitet og yte god service – og løse logistikkutfordringer for små og store bedrifter innen internasjonale transporter og fortollingstjenester til rett tid og pris.

Vårt store nettverk av dyktige samarbeidspartnere er vår forlengede arm ut i den store verden, disse gjør oss trygge på av vi kan yte samme gode service og kvalitet som i Norge.

Nettverket til Overseas Logistics er ikke bare et nettverk av samarbeidspartnere. Flere av våre agenter kjenner hverandre tilbake fra den tiden Prime Cargo ble etablert, og noen, enda lenger tilbake.
Derfor er vårt nettverk mye mer enn bare et profesjonelt forhold. Det er også et personlig nettverk.